Sangriamouth!

Kategori: vänner

Läkaren

Hola! 

idag gick jag till skolan, sen gick jag hem för att gå till läkaren med T. Väldigt imponerande må jag säga då allt gick hejdundrands snabbt, inget fram och tillbaka körande från vårdcentral till läkare till apotek inte. Här gick jag direkt till receptionen, väntade ca 3 minuter, var hos läkaren en kortis, fick medecinerna direkt från honnom och var hemma in no time. Såå skönt!

Hade tydligen en infektion i min hals och något med mina lungor om jag förstod det rätt. Det var alltså denna skikten som gjort att min hosta varit så grov, allt med andningen, febern och min insane huvudvärk. Woopdido. Jag fick iallafall två kartor antibiotika och något dör mitt huvud. Efter en av vardera stöp jg i sängen efter en 20 minuter och sov i två timmar. Hoppas det är för jag sov dåligt inatt annars blir det svårt att vara vaken med tanke på att jag tar det tre gånger om dagen... 

Igår på dagen drog T ut mig från min sjukstuga och ut en sväng på ferian, jätte mysigt, men även detta jobbigt vilket resulterade i flera siestas..

Igår firade vi även Linas födelsedag och det var ganska mysigt. Mådde tyvärr dåligt och gick hem tidigare, men en lagom kväll!


igår :)

NANANANA

Den där kännslan '' Snart vart det ju min tur''. Börjar mer och mer, eller ja för första gången känna att det inte är en fantasi längre, hur det det är mindre än 66 timmar tills jag sitter där i mitt ''nya'' rum. För tydligen så ska jag flytta. När tanken möter kännslan så att säga. För att vara en fin kliché så kan man beskriva kännslan som en fet klump i magen. Knappast roligt. 

Ännu en otroligt förekommande fråga den senaste veckan lyder

'' Vad gör du om dagarna då? När alla andra är i skolan?''
Det är ganska simpelt. Om jag inte donar, packar och fixar inför flytten, så gör jag precis vad jag känner för. Om det så är att, liksom jag gjorde idag, att baka tårta med mormor, då gör jag det. Om det är så att jag, samtidigt som mina klasskamater här hemma i Helsingborg sliter med matten, känner för att ta ett bad och kolla på en film, så gör jag det.

Men min älskade familj är nog det jag helst spenderar tid på. 

Idag sa jag hejdå till Malte, Olea och Tramlice. Tråkigt tycker jag.

Så jag gör det jag alltid gör när jag är ledsen, arg, glad, känner mig liten osv.
Sätter på mig min batman mask.
''Because in that moment, i am infinate'' 

S

Brunögd

Sedan nio imorse har jag varit här hos Kristin och bakat och donat. Brunchen vart väldigt mysig och lyckat:) jag och Ellinor hade jätte kul och nu när alla gått fick Kristin sin present. Att den lilla skiten ens vågar lämna mig...

London

Nu på eftermiddagen har jag hjälpt Kristin packa... Känns så konstigt men endå så naturligt att vi alla åker

Upp