Sangriamouth!

Kategori: skolan

Det här med svett

Idag var ännu en  lång men kortare dag i skolan. Nog om skolan, tillbaka till svett. Idag var det nämligen så att dte var min första dag i spanska volleyboll laget. I en ganska fin lokal men oj som vi alla svettades. Det är inte så ofta man svettas på låren, men idag var en sån träning. Detta resulterade att jag direkt sprang hem och hoppade i poolen, SKÖNT! 


Old time rock N' roll

Sitter här och lyssnar på  för idag är jag den tjejen. Vi har börjat få läxor nu. Detta är absolut inget jag är redo för, men det är bara att tuta och köra. Idag var en jobbig dag och inte riktigt något värt att nämna förutom att jag fick paket av kristin i posten! oh så glad jag blev glad, mer om det senare, nu ska jag äta cocopops. 

Hålor

SKa alldeles strax iväg till skolan där det är dags för tre lektioner. Efter det har jag håla i två timmar och tjugo minuter. Då jag vanligtvis där hemma hade gått till EH med några tjejer och tagit en svettig cupcake som jag inte ens ville ha, och pilla med datorn hela tiden. Så ska jag idag på min håla gå hem, byta om, och få en och en halv timme i poolen och på en sol stol här vid husets pool. Antagligen helt ensam på min och Linas neongröna luftmadrass med bergen som utsikt. Jag börjar verkligen trivas här. Adios

Upp