Sangriamouth!

Kategori: Dans

Det här med svett

Idag var ännu en  lång men kortare dag i skolan. Nog om skolan, tillbaka till svett. Idag var det nämligen så att dte var min första dag i spanska volleyboll laget. I en ganska fin lokal men oj som vi alla svettades. Det är inte så ofta man svettas på låren, men idag var en sån träning. Detta resulterade att jag direkt sprang hem och hoppade i poolen, SKÖNT! 


Dancing queen

Igårkväll var en riktigt bra kväll.

Efter ett snabbt samtal till clara ( var helt enkelt för lat att ta trappan upp)  så var även hon taggad på denna spanska afton. Efter en kort sväng i Terres bil var vi framme en bit längre bort på strandpromenaden än där vi brukar ligga och sola. Vi skulle givetvis inte sola 9 på kvällen, men ni fattar.

Vi kommer fram till en liten, men väldigt fin liten bar. Blue & rosé hette den. Vi går in och det verkar som en lite finare bar än de andra längs bargatan( aka stranden)  om vi säger så. Elegant inredd men tema vitt. Jag och Clara hinner kindpussa några av deras vänner, nicka och le till frågorna de ställer oss då vi inte fattar ett dugg, men de verkade approving av våra svar.

Snabbt efter det hör vi i mikrofonen en äldre man och kvinna som på spanska intruerar alla till det vi ska göra. Liksom förrvirrade höns lyckas vi till en del bara följa efter då deras spanska inte alls gick att förstå. Efter detta var det fullfräs för alla äldre par och singlar. Salsa, Chacha och flamenco. Allt var tillåtet och alla kunde dansa så det stog härliga till.

Jag liksom Clara dansade med Carlos och inte minst Terre. När alla de andra förstått att vi stackars förvirrade svenska tjejer saknade både rytm och taktkännsla tog några herrar tag i saken och bjöd oss på dans. Tacksam är jag att de redan visste hur dåliga vi var, så de hjälpte oss och ledde oss lite mer än vanligt. I stunder gick det lysande och i vissa stunder inte lika bra. Allt som allt en rikitgt kul och spansk kväll. 

Upp