Sangriamouth!

Kategori: Allmänt

Loca

Idag har det konstaterats att både jag och Tere är Loca, då vi båda flippar. Hon kallar mig alltid '' mi ninja'' främst som '' mitt barn'' men jag vet även att hon skickar signaler om att hon vet om mitt hemliga liv som ninja, eller ja hemligt förutom för er typ 30 bloggläsare. 

Idag somnade jag vid poolen när jag var hemma på min håla, vilket reulterade i en fin ny nyans av röd på min barma kropp. Detta resulterade i sin tur i att vår så älskvärda värdmamma Tere tog på sig uppgiften att smörja in min rygg likväl mina ben och allt vad det innebär, det blir så när man bränner sig på baksidan.. Ännu en fin bondingstund i vårat förhållande. Är så himla glad för Tere och Carlos. Igår berättade jag om att jag gillade jordgubbs yohgurt vilket resulterade i 15 små förpackningar av jordgubbsyohgurt i kylen när jag kom hem efter skolan. 

Tere tycker även att jag äter alldeles för lite mat. Förvånansvärt då hon ser alla lassmat som skövlas in i min mun med hjälp av hennes gester som visar att jag måste äta mer. Verkar inte finnas någon mängd mat som är nog, men jag gör mitt bästa. Rund är jag la redan, kan lika gärna bli rundare. 

Fåglarna utanför mitt fönster, som jag numera döpt till '' hitchkock fåglarna'' slutar tydligen aldrig låta. Sådär trevligt tycker vissa. 

!4

Väskorna börjar fyllas likväl paniken över att jag inte kommer få med mig alla mina kläder. 32 eller 42 kilo får jag ha med mig, och beslutet att skicka ett paket med posten på 10 kilo känns bra, hur ska man annars klara av att få med sig allting?

Börjar inse att jag ska åka då både Anna och Johanna har åkt, vi alla är påväg nu. 

Upp