Sangriamouth!

Inte stökigt men smutsigt

Något jag lagt märke till ganska mycket här är det synsättet som en del värdfamiljer har på städning. Det som syns ska vara undaplockat och ''rent''. Ett bra exempel av detta är köket, all disk ska vara undan plockad, men det spelar ingen roll om skedarna fortfarande är skitiga när de kommer ut ur disk maskinen. Ibland när man påpekar det till T så kollar hon förvirrat och bara ''oj, undra vad som hänt, ucsh lägg den i disken''. Fast nu är det ju så att det bara är T som plockar undan disken. Så hon måste ju veta om det, och det händer varje gång.

Ofta när städerskan varit här ser mitt rum rent ut. Men oftast det man faktist ser. Så öppnar jag garderoben som jag ganska nyligen organiserat, så har hon bara slängt in allting, inte ens lagt det, utan faktist slängt. Väskor, skor och klädesplagg som jag tyckte skulle hänga på en stol, men som hon sket i fullständigt för hon som är här i mitt rum en halvtimme i veckan vet mycket bättre hur mina kläder ska vara, för det är tyvärr så många värdfamiljer tänker.

Det spelar inte ens så mycket roll hur rent det är, så länge det ser ut som det är det. Här städar man gärna det som syns, men sällan det som inte syns. Usch vad trött jag är på att detta nu.

Men nu är det inte långt kvar!!

19 maj 2014 11:41 | funkan |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas