Sangriamouth!

Brutet ben

Så först åkte vi till vårdcentralen, satt och väntade i nästan en timme. Fick en ritkigt arg utskällning på spanska där han som tog hand om minsann skulle berätta hur dåligt av mig det var att jag inte åkte in direkt igårkväll. Äh, det är ju inte så att man åker in till sjukhus när man tror man tikat foten lixom. Men dom sa snabbt att min fot inte alls såg ut som en vanlig stukning och babblade på om ligament och frakturer. 

Så vi åkte till Marbellas sjukhus och väntade ett tag, röntgades, väntade och sedan kom vi in i ett rum men en icke så munter liten man. Han sa att den var bruten så började jag skrattade tills han visade mig röntgenbilden. Japp benet var minsann av. Det var lixom ovanför ankeln, typ ett ben brevid smalbenet. 

Sen fick jag gipsas, inte mö med det tänkte jag. Tills lilla damen drog fram sprutor. Tydligen så i denna värmen kombinerat med så mycket gips och sån jag har finns det stor risk att mitt blod koagulerar om jag förstod henne nyss. För hon drog snabbt parallelen att utan sprutan kunde jag dö, vilket jag känne var lite väl överdrivet. Men men, så i bilen hem berättar Carlos att för varje dag jag har gipset så ska jag ta en spruta. Lilltåren föll om vi säger så. Gillar verkligen inte sprutor. 

Men men, dä inte mö o gör. 

23 maj 2014 15:23 | funkan |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas